Merith-Huizing-adem-werken
Merith-Huizing-adem-werken

UNIEKE WERKWIJZE – HOLISTISCH ADEMCOACH

UNIEKE WERKWIJZE – HOLISTISCH ADEMCOACH

De methode die kijkt naar hoe jouw lichaam van nature in elkaar zit

We vergeten het tegenwoordig vaak; maar alles (!) in jouw lichaam staat met elkaar in verbinding. Om de oorzaak van jouw klacht aan te pakken is het daarom des te belangrijk dat wij je lichaam bekijken vanuit één geheel.

Je ademhaling is misschien wel je best bewaarde, weggestopte geheim.’

Mijn werkwijze

Uit ervaring weet ik hoe vervelend het is om vage klachten te ervaren en je niet begrepen te voelen. Doordat ik zelf onderzoek ben gaan doen en inmiddels mijn eigen klachten heb opgelost doormiddel van ademsessies kan ik jou vertellen dat ik zelf het pad heb bewandeld en dus praat vanuit eigen ervaring. Natuurlijk heb jij je eigen pad te bewandelen en is elke situatie anders, maar dit maakt wel dat ik mij goed kan inleven in jouw situatie.

Mijn werkwijze is coaching met een holistische kijk op jouw lichaam en mentale gezondheid. De adem is een van de tools die ik hierbij inzet, want jouw ademhaling heb je altijd bij je. Als je dus leert te begrijpen hoe je lichaam en ademhaling werken, dan kun je dit de rest van je leven meenemen. Ik geloof in de combinatie: educatie & praktische oefeningen. 

 

adem-coach-Merith-Huizing

Mijn werkwijze

Uit ervaring weet ik hoe vervelend het is om vage klachten te ervaren en je niet begrepen te voelen. Doordat ik zelf onderzoek ben gaan doen en inmiddels mijn eigen klachten heb opgelost doormiddel van ademsessies en ijsbadtrainingen kan ik jou vertellen dat ik zelf het pad heb bewandeld en dus altijd praat vanuit eigen ervaring.

Alles wat ik met je deel tijdens een ademsessie, ijsbadtraining of retraitedag heb ik zelf ervaren, doorvoeld en geheeld. Met als resultaat dat ik mij ontzettend goed in jou kan inleven. Geen enkele oefening of informatie komt uit een ‘boekje’ of zal ik met je delen ‘omdat ik het zo heb geleerd’. Datgene wat voor mij heeft gewerkt zal ik aan jou doorgeven.

Mijn 3 kernwaarden

Icoon beker

Verantwoordelijkheid

Jij neemt verantwoordelijkheid voor jouw proces. Dit doe je door je je open te stellen voor nieuwe informatie en nieuwe inzichten

Icon medal

Vertrouwen

In een vertrouwde omgeving aan de slag met jouw vragen, gevoelens en klachten.
Een omgeving waar niks gek is en ruimte is voor alle vragen

Icon upward

Verbinding

Doordat jij weer gaat verbinden met jezelf, je eigen lichaam en je gevoel weet jij wat je echt nodig hebt om hier vervolgens ook naar te kunnen handelen

___  Mijn werkwijze past niet bij jou als jij:

Mijn werkwijze past niet bij jou als jij:

  • Je verwacht dat ik je ga redden van jouw problemen
  • Jouw verwachting is dat innerlijk werk alleen maar leuk is

___  Dit past wel bij jou als jij:

Dit past wel bij jou als jij:

  • Bereid bent jezelf diep in de ogen aan te kijken en innerlijk werk te doen
  • Open staat voor een andere kijk op het leven en de (medische)wereld
  • Zelf verantwoordelijkheid neemt over je leven
  • Klaar bent om aan de slag te gaan met de inzichten die je op doet

‘Alles wat ik met je deel heb ik zelf ervaren, doorvoeld en geheeld. Dit zorgt er voor dat ik mij ontzettend goed in jou kan inleven’

De oorzaak van jouw klacht oplossen

We vergeten het tegenwoordig vaak; maar alles (!) in ons lichaam staat met elkaar in verbinding. Om de oorzaak van jouw klacht/hulpvraag aan te pakken is het daarom des te belangrijk dat wij jouw lichaam bekijken vanuit één geheel.

Daarom kijk ik als Holistic Breathing Ademcoach vanuit 3 pijlers naar jouw vragen/klachten:

  • je ademhaling
  • jijzelf (fysiek, mentaal, emotioneel & spiritueel)
  • je omgeving (werk, familie, vrienden, relaties, studie)

Wil jij mijn GRATIS e-book ontvangen met de 3 manieren om direct meer rust in je hoofd en je lichaam te krijgen?

Merith-Huizing-ebook