Retreatdag met ijsbad

 Verlang je naar rust, controle over je ademhaling en een dieper vertrouwen in jezelf en je lichaam? Dan is deze retreatdag inclusief ijsbadtraining wat voor jou. Durf jij de uitdaging aan?

Tijdens deze dag ga je met een groep gelijkgestemden uit je comfortzone doormiddel van ademoefeningen, visualisaties en het ijsbad. De oefeningen tijdens de training helpen jou optimaal om je te ontwikkelen op fysiek, mentaal, emotioneel én spiritueel gebied.

{

Ik heb de adem- & ijsbadtraining mogen volgen bij Merith. De kalmte die Merith heeft terwijl ze met je praat als je in het ijsbad zit dat geeft vertrouwen en stimulans om dit gewoon te doen.

Super gaaf om dit te doen. Ik ga dit zeker nogmaals bij haar doen. Echt een aanrader! En het is ook nog is mega goed voor je gezondheid. Dankjewel Merith!

Petra de Boer

Letterlijk mind-blowing! Ik heb een adem- en ijsbadtraining gevolgd bij Merith. Ik kwam voor de ervaring in het ijsbad, maar ik ging weg met zelfinzichten waar ik alleen niet achter gekomen was. De positieve impact van de ademoefeningen tijdens deze groepstraining was enorm. Merith creëert een veilige, serene sfeer waarin alles gedeeld kan worden. Haar begeleiding is echt geweldig goed. Het was een groepstraining, maar het voelde als een 1:1 behandeling. Ik zou deze ervaring iedereen gunnen.

Tom Brinkhuis

Werkelijk een ervaring om niet te vergeten. De eerste vraag van mij: ‘wat gaan wij in de voorafgaande uren doen voordat wij daadwerkelijk het ijsbad gaan betreden’.

Uiteindelijk is het ijsbad eigenlijk alleen maar een zeer energieke en positieve afsluiting van de ochtend. De voorafgaande uren waren namelijk het meest intens en bijzonder, ik sta nog steeds versteld van de kracht van het ademhalen. Bedankt Merith!

Myranda Jonkman

Herken jij dit?

 • Je hebt moeite om je ademhaling onder controle te krijgen. Hoe meer jij je focust op je ademhaling, hoe onrustiger je wordt. Een meditatie of ademoefening heeft tot op heden eigenlijk nog altijd averechts gewerkt. 
 • Door lichamelijke klachten die je nu ervaart (of hebt gehad) ben je het vertrouwen in je lichaam kwijt. Daardoor denk je bij elk pijntje dat er wat mis is met je lijf, met het gevolg dat je in de stress schiet en enorm gaat doemdenken over alles wat er mis zou kunnen zijn. Daarnaast voel je je ook niet begrepen door jouw omgeving, wat ervoor zorgt dat je je vaak alleen voelt.
 • Je hebt moeite om tot rust te komen en ervaart vaak spanning in je lichaam. Stilzitten zorgt bij jou juist voor meer onrust. Je merkt dan alle sensaties op in je lichaam of gaat nog meer nadenken. Het liefst zoek je de hele dag afleiding. Terwijl je inmiddels toch ook echt wel moe bent en het heel veel energie kost. 
 • Je hebt geen klachten, maar je hebt wel een verlangen om meer rust te ervaren in het dagelijks leven.

Groepsademsessies-Merith-Huizing

‘De adem is dé tool voor beter stressmanagement, meer balans, meer verbinding, een betere gezondheid, een goede focus, betere slaapkwaliteit en om los te komen van de waan van de dag’

Merith-Huizing-ademtraining-ijsbad

En wil jij dit?

 • Weer controle krijgen over je ademhaling? 
 • Rust in je hoofd en je lichaam? 
 • Weer vertrouwen op jezelf en op je lichaam, zodat de energie die verloren ging aan doemdenken en piekeren nu gespaart blijft. Met het gevolg dat je aan het einde van de dag energie overhoudt?
 • Leren hoe je rustig kunt blijven tijdens een spannende en uitdagende situatie? En dat je deze handvatten ook kan inzetten in het dagelijks leven als je het gevoel dreigt te hebben dat je de controle even kwijt raakt?
 • Je verbinden met andere mensen die dezelfde dingen voelen als jij en die jou begrijpen?
 • Een enorme overwinning ervaren die je nooit meer gaat vergeten?

Ja? Dan is dit wat jij nodig hebt

R

Veilige omgeving

R

Kleine groepen

R

Optimale begeleiding

R

Laagdrempelig

‘De adem is dé tool voor beter stressmanagement, meer balans, meer verbinding, een betere gezondheid, een goede focus, betere slaapkwaliteit en om los te komen van de waan van de dag’

Merith-Huizing-ademtraining-ijsbadtraining

En wil jij dit?

 • Weer controle krijgen over je ademhaling? 
 • Rust in je hoofd en je lichaam? 
 • Weer vertrouwen op jezelf en op je lichaam, zodat de energie die verloren ging aan doemdenken en piekeren nu gespaart blijft. Met het gevolg dat je aan het einde van de dag energie overhoudt?
 • Leren hoe je rustig kan blijven tijdens een spannende en uitdagende situatie? En dat je deze handvatten ook kan inzetten in het dagelijks leven als je het gevoel hebt dat je de controle dreigt kwijt te raken?
 • Je verbinden met andere mensen die dezelfde dingen voelen als jij en die jou begrijpen?
 • Een enorme overwinning ervaren die je nooit meer gaat vergeten?

Ja? Dan is dit wat jij nodig hebt

Komende retreatdagen (inclusief ijsbadtraining)

Er is nog geen nieuwe datum gepland. Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuwe datum? Laat je e-mailadres achter via mijn contactformulier en ik stuur je een berichtje als er een nieuwe datum bekend is.

Praktische informatie

Locatie

We maken gebruik van yogastudio en retreatlocatie ‘het Oeverlicht’ in Ommen. Steile Oever 7, 7731 PP Ommen

Inhoud van de dag

Wil jij rust in je hoofd ervaren? Wil je leren ontspannen in uitdagende situaties? En wil je handvaten om dit in het dagelijks leven toe te passen? Tijdens deze dag ga je met een groep gelijkgestemden uit je comfortzone doormiddel van ademoefeningen, visualisaties en het ijsbad.

Tijdens de retreatdag maken we gebruiken van verschillende ademtechnieken – voor meer focus, activatie en/of rust-, zodat jij kan kijken welke oefening het beste bij jou past. De training staat in het teken van het zelf ervaren en er zal dus weinig theorie aan bod komen. Ik geloof er in dat we juist uit ons hoofd mogen en ons lichaam weer mogen gaan ‘bewonen’, want daar vind je rust, ontspanning en vertrouwen.

De kou en de adem zijn fantastische spiegels die jou laten zien hoe je om gaat met (stress)triggers in het dagelijks leven en wat jouw patronen en neigingen zijn. Uit eigen ervaring weet ik dat dat zo mega waardevol is, want verandering begint bij bewustwording.

De dag vindt plaats in een veilige omgeving, in een kleine groep met gelijkgestemden en met optimale begeleiding. Tijdens de ijsbadtraining krijg je 1 op 1 begeleiding van mij voor een optimale ervaring.

Na het ijsbad sluiten we af met een gezonde en vegetarische lunch, waarbij we opwarmen, napraten en delen hoe deze dag voor ons was. Zodat jij uiteindelijk met een voldaan, trots en energiek gevoel naar huis gaat.

Datum

De eerst volgende datum is:

Zondag 28 januari van 10:00 tot 16:00

Kosten

Jouw investering voor deze retreatdag inclusief ijsbadtraining en gezonde lunch is €150

Het bedrag is inclusief BTW

Je bent er bijna!

‘Feel the fear & do it anyway’

Reserveer jouw plekje!

Akkoord

Twijfel je nog?

Ben je op zoek naar een teken? Dan is dit je teken.

Ik geloof dat niets toeval is.
Er is een reden dat jij op deze tijd op mijn website bent beland.

Hoe vaak ga je nog weglopen voor datgene wat je spannend vindt?
Hoe lang ga je nog wachten met je klachten serieus nemen?
Wanneer ga jij leiderschap nemen over je eigen leven?

Je bent het waard om je mooiste leven te leven!