Wil jij ook af van chronische hyperventilatie? Doe dan mee met de cursus!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Voorgoed af van (chronische) hyperventilatie in 7 weken

Leer hoe je controle krijgt over je ademhaling, met het gevolg dat je weer rust in je hoofd en lijf mag ervaren

‘Letten op mijn ademhaling maakt mij onrustig’

Waarschijnlijk heb je inmiddels al door dat er winst te behalen valt in jouw adempatroon. Anders was je nu niet op mijn website belandt. Wellicht ben je er op gewezen door een specialist (fysiotherapeut, huisarts, yogadocent) of misschien doordat je al veel op social media hebt gelezen over ademhaling. 

Je bent je er dus bewust van, maar helaas is er nog niet verteld WAT je er aan kan doen en HOE. Het kan zelfs zijn dat de ‘hoe’ misschien al wel is verteld, maar dat je daar tot op heden alleen nog maar onrustiger van bent geworden. Kortom: je weet (nog) niet wat je er aan kan doen om je ademhaling te verbeteren en dit zorgt voor frustratie en onzekerheid.

Herkenbaar? Dan is het tijd voor actie.

Herkenbaar?

Je krijgt je ademhaling niet onder controle en hoe meer je jouw aandacht daar op richt, hoe erger het wordt. Tot frustratie en onzekerheid aan toe.

je vraagt je af of er iets mis is met je lichaam, want je hebt vage klachten zoals duizeligheid, hartkloppingen, een gejaagd gevoel en/of een druk op je borst. Je bent veel aan het doemdenken en deze klachten houden je bezig. Hoe ontstaan deze klachten en zijn ze verklaarbaar?

Je hebt last van angstgevoelens en/of paniekaanvallen. Tijdens deze momenten heb je het gevoel geen controle te hebben en dat beangstigd je. Wat kun je doen op dat moment?

Je voelt regelmatig spanning in je nek en schouders. Het lijkt alsof ontspannen een uitdaging is geworden.

Het lijkt alsof je de hele dag door vermoeid bent, ondanks dat je op tijd naar bed gaat en wel voldoende slaap probeert te pakken. De klachten hebben een invloed op je energieniveau.

Je vermijdt bepaalde situaties of plekken omdat je bang bent voor een hyperventilatie-aanval. Dit beperkt je vrijheid en beïnvloedt je sociale leven.

Soms voelt het alsof je niet volledig aanwezig bent in het moment, alsof je constant in je hoofd zit. Eigenlijk wil je niks anders als rust in je hoofd, maar HOE dan?

Je hebt (talloze) medische onderzoeken gehad, maar er lijkt niets fysiek ernstigs te zijn. Toch blijven de symptomen en klachten aanhouden, wat leidt tot nog meer bezorgdheid. Want wat is er dan met je aan de hand?

Weet je nog niet zeker of er winst te behalen valt in jouw manier van ademen? Doe dan hier de gratis hyperventilatie test en bereken jouw score. 

Ademwerk-Merith-Huizing

Hoe zou het zijn als je weer controle hebt over je ademhaling?

Dat je rust in je hoofd en lijf voelt met als resultaat dat je weer meer aanwezig kan zijn in het moment en daarvan kan genieten.

Dat je weet waar die vage klachten (duizeligheid, hartkloppingen etc.) door ontstaan en dat je niet langer hoeft te twijfelen aan je lichaam, maar weer vertrouwen ervaart en kan afrekenen met het doemdenken?

Dat je daarnaast weet welke handvatten er voor jou werken en dat je die kan inzetten waar je ook bent. Je kan dus weer naar de sociale plekken toe die je tot noch toe liever vermeed en kan met veel plezier daar aanwezig zijn. Je houdt zelfs energie over.

Ik ga je in deze cursus precies leren hoe je je lichaam tot rust brengt en je ademhaling weer onder controle krijgt.

Ik geef zo duidelijk mogelijk aan hoe ik mijn dagen indeel en wat mij heeft geholpen om 100% af te komen van deze klachten. Ik neem je aan de hand mee en vertel welke oefeningen mij helpen om in het dagelijks leven de rust te kunnen behouden.

‘Je ademt letterlijk dag en nacht, 24/7, dus zelfs een beetje beter ademen heeft al grote effecten’
Cursus chronische hyperventilatie Merith Huizing

Cursus: voorgoed af van (chronische) hyperventilatie in 7 weken

Deze cursus met 50 videolessen en meer dan 5 uur aan videomateriaal (opgedeeld in kleine video’s), is mijn meest waardevolle werk wat ik ooit heb gemaakt. Het is als een persoonlijke 1 op 1 sessie, maar dan online en te volgen in je eigen tijd. Klinkt als een ideale optie, toch? 

Je ontvangt als bonus een 7 weken stappenplan met daarin overzichtelijk wat ik je adviseer om per week te doen: welke ademoefening en welke opdracht. Zo voorkom je dat het overweldigend is en dat je niet weer waar je moet beginnen. Ik neem je aan de hand mee en vertel je wat nodig is. Je ontvangt de tools hoe je een rustige ademhaling krijgt gedurende de dag, met het gevolg dat je weer kan ontspannen en meer in het NU aanwezig kan zijn.

Z

Je leert wat je kan doen bij duizeligheid, hartkloppingen, tintelingen in je arm en een druk op je borst

Z

Je krijgt meditaties en oefeningen over ademhaling, mind-set, je zenuwstelsel en het onderbewustzijn

Z
Je leert waardoor chronische hyperventilatie ontstaat en wat je er kan doen
Z
Je leert wat een goede ademhaling is en hoe je deze kunt creëren
Z
Je krijgt praktische handvatten voor tijdens paniekaanvallen, zodat je de controle weer kan terugpakken en je weer rustiger gaat voelen
Z

Je gaat de oefeningen gemakkelijk toepassen door het 7 weken stappenplan te volgen die is bijgevoegd in de cursus. Zo is het overzichtelijk en weet je precies wat je per week mag doen. Op deze manier voorkomen we dat het overweldigend wordt.

Over 7 weken heb je dit bereikt

R

Je hebt je ademhaling onder controle
en snapt waarom je voorheen juist onrustiger werd van een ademoefening of het letten op je ademhaling

R

Je past de gouden tips toe voor (chronische) hyperventilatie 
en daardoor weet je hoe je je ademhaling ten alle tijden weer tot rust kan brengen

R

Je voelt je rustig, zelfverzekerd en hebt weer 100% vertrouwen in je lijf. Jij begrijpt waardoor bepaalde klachten ontstaan en dat je niet langer bang hoeft te zijn voor ‘vage klachten’ 

Dit zit allemaal bij de cursus:

Merith Huizing - Je ademhaling onder controle 1

Module 1: blokkades, angsten & mind-set

In deze module ga ik in op alle angsten en blokkades rondom ademhaling. Ik besteed aandacht aan bijvoorbeeld: wat nou als je het spannend vind om met je ademhaling aan de slag te gaan? Omdat je tot op heden hebt gemerkt, dat hoe meer je gaat letten op je ademhaling hoe onrustiger je wordt.

 

 • Wat kun je doen als je tot op heden onrustig wordt van stilzitten, mediteren of een ademoefening doen?
 • Wat helpt je als je onrustig wordt van het focussen op je ademhaling?
 • Wat kun je doen met de gedachte: er is iets mis met mijn lichaam..?
Merith Huizing - Je ademhaling onder controle 2

Module 2: chronische hyperventilatie

Aan het eind van deze module weet je alles over (chronische) hyperventilatie. Ik vertel je wat het is, waardoor het ontstaat en je weet het verschil tussen acute- & chronische hyperventilatie. Ook weet je aan het eind van deze module wat je er aan kunt doen.

 

 • Snap je waarom je (chronisch) aan het hyperventileren bent en weet je de oorzaak
 • Kun je eindelijk verklaren waarom je vage klachten hebt ervaren zoals duizeligheid, tintelingen in je arm/mond en hartkloppingen
 • Weet jij hoe je hyperventilatie stopt
Merith Huizing - Je ademhaling onder controle 3

Module 3: je adem onder controle

Ik leg je uit wat een goede ademhaling is, hoe je deze creëert en waarom het kan zijn dat het tot noch toe niet is gelukt. Je leert dus praktische en (makkelijke) theoretische kennis over de adem die toepasbaar is in het dagelijks leven.

 

 • Weet jij de 3 gouden tips voor een goede ademhaling in het dagelijks leven
 • Snap je wat je kan doen als je je ademhaling niet onder controle krijgt in het dagelijks leven
 • Kun je zelf een goede ademhaling toepassen doormiddel van verschillende oefeningen
Merith Huizing - Je ademhaling onder controle 4

Module 4: paniekaanvallen

Als jij leert begrijpen hoe je lichaam werkt, dan zorgt dat er voor dat je ook steeds meer dingen kan verklaren. Het verklaren van paniekaanvallen en angst zorgt ervoor dat je de controle weer kan terugpakken. Je weet waarom het ontstaat en wat je er vervolgens aan kan doen.

 

 • Weet jij de 3 dont’s en do’s tijdens een paniekaanval
 • Heb je antwoord op: hoe krijg ik weer vertrouwen in mijn lichaam?
 • Weet jij wat een paniekaanval is en waardoor het ontstaat (is het pech, toeval, of is er een reden voor).
Merith Huizing - Je ademhaling onder controle 5

Module 5: zenuwstelsel

Na deze module snap je hoe het zenuwstelsel werkt. Misschien is dit nu nog een vaag begrip, maar in de cursus leg ik in jip en janneke taal uit hoe je lichaam reageert op stress situaties in het dagelijks leven. Waarom het kan dat soms ALLES in het leven urgent voelt, dat je je overwhelmed kan voelen of juist dat je helemaal niet meer tot actie komt.

 

 • Snap je hoe je van spanning naar ontspanning kan gaan
 • Weet je 18 ideeen om je lichaam en hoofd tot rust te brengen
 • Begrijp je hoe je blijvend resultaat gaat behouden na deze cursus
Merith Huizing - Je ademhaling onder controle 6

Module 6: bonussen

Per module zijn er bonussen toegevoegd. Denk hierbij aan meditaties, ademoefeningen, documenten die je kan invullen en dat allemaal met levenslang toegang. In deze module krijg je extra bonussen die je kunnen helpen, zoals een 7 weken stappenplan. Hierbij zie je overzichtelijk wat ik je aanraad per week qua oefeningen. Makkelijk en overzichtelijk.

 

 • 7 weken stappenplan met per week overzichtelijk wat je moet doen
 • Visualisatie voor als je bang bent voor iets wat nog gaat komen (of iets wat je nog gaat doen)
 • Boekentips

Waarom de cursus uniek is:

Alle oefeningen en informatie heb ik al getest (bij meer dan 1000+ mensen) en met veel succes als gevolg

Zowel bij mijzelf als bij de mensen in mijn eigen praktijk. Ik praat uit eigen ervaring (hoe ik mijn klachten heb opgelost) en wat er inmiddels ook bij vele anderen werkt.

Alle informatie komt dus niet uit een boekje, maar letterlijk direct uit de praktijk. Ik vertel je alle do’s en dont’s als je last hebt van (chronische) hyperventilatie.

Extreem veel waarde voor een lage prijs

Deze cursus scheelt je tijd, energie en geld. Het zijn korte video’s, van maximaal een paar minuten, waardoor je er makkelijk doorheen gaat. Ik vertel alles kort en bondig en juist geen overbodige informatie. Dit voorkomt ruis en chaos.

Er zit altijd een oefening bij die WEL werkt voor jou

Ik weet als geen ander hoe het is als je onrustig wordt van het letten op je ademhaling. Dat het spannend is om te voelen in je lichaam en met hyperventilatie klachten aan de slag te gaan. En juist daarom deel ik verschillende oefeningen met je, zodat jij kan kijken wat werkt voor JOU. Gegarandeerd dat er iets tussen zit wat bij je past.

Community in de leeromgeving

Een community met anderen die ook last hebben van (chronische) hyperventilatie. Dit is een veilige en inspirerende plek om elkaars verhalen te lezen, te delen en vooral ook om te zien wat anderen voor tips hebben. Ook heb je hier de ruimte om alle vragen te stellen. Een community is ontzettend helpend voor je eigen proces. Achteraf zou ik dit ook graag hebben gewild tijdens het herstel van hyperventilatie. Dus ik ben jaloers op je dat jij die mogelijkheid wel hebt :).

{

”Door mijn klachten ben ik bij Merith uitgekomen. Ik kreeg last van duizeligheid, een snelle hartslag, weinig energie, gevoel van flauwvallen en een al geheel onrustig /zenuwachtig gevoel. Na dat ik bij de huisarts alles heb na laten kijken bleek er fysiek niets aan de hand en kreeg ik het label ‘paniekaanvallen’.

Zo ben ik begonnen met ademcoaching bij Merith. Ik had er geen ervaring mee en ik wist ook niet helemaal zeker of dit wel het verschil ging maken. Dankzij een eerste kennismaking gesprek met Merith had ik hier een goed en prettig gevoel bij en dacht hier moet ik mee aan de slag! Inmiddels heb ik 6 sessies afgerond en de rust en controle wat ik terug heb gekregen is zoveel waard.

Merith heeft mij uitgelegd hoe de klachten ontstaan en wat je er aan kan doen. Elke sessie heb ik een stap kunnen maken en praktische tips en oefeningen te krijgen. Dat heeft mij nu zover gebracht dat ik geen paniekaanval meer heb gehad en als het wel zou komen dan weet ik wat te doen.

Ik ben ontzettend dankbaar voor de begeleiding van Merith en de fijne sessies om de controle over mijn lichaam terug te krijgen. Had ik dit maar eerder gedaan en geleerd.

Dankjewel Merith voor deze waardevolle sessies 🙏🏻✨”

Karin van der Veen

Na ruim 6 jaar duizeligheid, paniek en angsten na een burn-out heb ik besloten om met Merith aan de slag te gaan. We gingen een ademsessie doen en vanaf sessie 1 merkte ik al verschil. Ik kon opeens ‘wel diep’ ademen. Ook heb ik samen met Merith gekeken naar waar mijn klachten vandaan komen. Waarom adem ik zo hoog en heb ik stress? Dit heb ik dan ook direct aangepakt. En na een halfjaar kan ik dan ook zeggen dat ik mijn doel heb behaald. De laatste keer dat ik duizelig was is een lange tijd geleden en mijn angsten en paniek zijn stukken minder. Mijn lichaam vult zich weer met zuurstof! ❤️Dankjewel Merith!

Naomi

Dagelijks opstaan met het gevoel of de gedachte dat er vandaag misschien wel wat ergs kan gebeuren.. Dit waren gedachten waarmee ik opstond en naar bed ging voordat ik naar Merith ging. Ik piekerde veel, had weinig energie, wilde overal de controle over hebben en alles kunnen verklaren wat ik voelde. Bij elk ongemak wat ik voelde dacht ik gelijk ‘er iets weer iets mis met mijn lichaam’.

Ik vertrouwde mijn eigen lichaam niet meer. Ik was bang en angstig. Door met mijn ademhaling aan de slag te gaan leerde ik weer te vertrouwen op mijn eigen lichaam. Ik durfde eindelijk te kijken naar waar ik bang voor was.

Ondanks een druk leven met werk, studie en sport is het mij toch gelukt om weer te ontspannen. Het leven is iets magisch en we mogen daar vaker bij stil staan. Ik zit weer vol energie en geniet van elke dag. Dankjewel Merith! 

Merith-Huizing-ademcoaching

Over mij

Hi, ik ben Merith Huizing

Het is mijn missie om jou te laten ervaren wat ik zelf heb mogen ervaren en de kennis door te geven wat mij van mijn klachten heeft afgeholpen. Dankzij een methode die mijn leven heeft veranderd: ademwerk.

Over mij

Hi, ik ben Merith Huizing

Het is mijn missie om jou te laten ervaren wat ik zelf heb mogen ervaren en de kennis door te geven wat mij van mijn klachten heeft afgeholpen. Dankzij een methode die mijn leven heeft veranderd: ademwerk.

Merith-Huizing-ademcoaching

Is deze cursus voor jou geschikt?

Ik word juist onrustiger van het letten op mijn ademhaling. Is dit dan wel iets voor mij?

Je ademhaling reageert op hoe je leeft, de dingen die je hebt ervaren in je leven en hoe je omgaat met emoties en gevoelens. Het is een letterlijke spiegel van je eigen neigingen en patronen. Heel interessant, maar het kan ook confronterend zijn. Ik weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om bewust te worden van je ademhaling en daarom neem ik je stap voor stap mee in hoe je dit rustig kan doen. Het is dan JUIST iets voor jou. Je ademt je hele leven en daarom kun je het maar beter goed doen.

Ik heb een druk leven met een volle planning. Vraagt deze cursus en de bijgevoegde meditaties en oefeningen veel tijd van mij?

Het zou niet slim zijn om een cursus te maken die veel tijd en energie vraagt. Waarom? Omdat ik denk dat de meeste mensen zich herkennen in deze vraag en anders nooit de cursus zouden kopen. Natuurlijk is het wel zo dat het een bepaalde toewijding van je vraagt, want er zal iets moeten veranderen om van je klachten af te komen. Echter vraagt de huidige maatschappij veel van je en daarom is het des te belangrijk om te leren hoe je meer rust kan creëren in het dagelijks leven. De oefeningen vragen maximaal 10 minuten per dag van je. In het 7 weekse stappenplan zorg ik ervoor dat het overzichtelijk en gemakkelijk toepasbaar is.

Ik weet nog niet of ik last heb van (chronische) hyperventilatie

(Chronische) hyperventilatie betekent letterlijk: te snel & te veel ademen. Je kan het meetbaar maken door een timer te zetten van 60 seconden en dan te gaan tellen hoe vaak je ademt. Adem je vaker dan 8x per minuut? Dan is er winst te behalen in je ademhaling. Chronische hyperventilatie is vaak onbewust en andere vage klachten die daardoor ontstaan zijn: duizeligheid, hartkloppingen, tintelingen in je arm/rondom je mond, een druk op je borst en spanning in je nek en schouders. Herken je je in een of meer van deze klachten? Dan is deze cursus wat voor jou.

Wil je een uitgebreidere test doen? Klik dan hieronder op de gratis hyperventilatietest en bereken jouw score.

 

Dit is wat je kan verwachten:

Het is een online programma waar je alle video’s, meditaties, documenten en ademoefeningen overzichtelijk kan vinden. Daarnaast hebben we LIVE sessies waar ik extra uitleg ga geven over de ademhaling en waar standaard een Q&A moment in zit om al je vragen te kunnen stellen over hyperventilatie.

Punt 1:

Zodra je op ‘koop cursus’ klikt, dan krijg je gelijk toegang tot de gehele cursus. Je kan dus gelijk beginnen met het bekijken van de video’s (vandaag nog!), het luisteren naar de ademoefeningen en meditaties en het maken van de opdrachten. Je kan op je eigen tempo alles bekijken en er is 5 uur aan informatie voor jou beschikbaar.

Punt 2:

Je krijgt toegang tot de besloten Community, Merith geeft hier extra advies, imput en begeleiding. Je leert je mede-cursisten kennen en kunt extra vragen stellen. 

Punt 3:

Ook heb jij toegang om bij de live (adem)meditaties & Q&A’s aanwezig te zijn (deze worden gecombineerd). Deze zijn op: dinsdag 11 juni, dinsdag 25 juni en dinsdag 9 juli van 19:30 tot +- 21:00. Zet alle data alvast in jouw agenda. Kun je er niet live bij zijn? Dan is dit geen reden om de cursus niet te kopen, want de sessies worden in de online leeromgeving gezet. Je kan ze dus altijd terug kijken op het voor jouw gewenste moment.

Ademwerk-Merith-Huizing

3x bonussen waarom NU kopen

Laagste prijs ooit

Ja je leest het goed. Het is de goedkoopste ooit, want het is de eerste keer dat ik hem geef. Ik houd altijd van een instapprijs bij het lanceren.

Je betaalt nu maar 147 euro en dit zal de goedkoopste optie ooit zijn. 

BONUS: 7 weken stappenplan waar je vandaag mee kan starten

Je krijgt overzichtelijk in een document mijn 7 weken stappenplan hoe je (chronische) hyperventilatie stopt en waar je dus NU mee kan beginnen. Vandaag nog! 😊

BONUS: online LIVE sessies

Ook heb jij toegang om bij de live (adem)meditaties & Q&A’s aanwezig te zijn. Zie het als een ‘ticket’ die je er bij krijgt. Deze zijn op: 11 juni, 25 juni en 9 juli van 19:30 tot +- 21:00. Kun je er niet live bij zijn? Dan is dit geen reden om de cursus niet te kopen, want de sessies worden in de online leeromgeving gezet. Je kan ze dus altijd terug kijken op het voor jouw gewenste moment. Een mega boost en start van je cursus.

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de cursus?

In de cursus vind je 5 uur aan video’s om te kijken. Daarnaast vind je er ook meditaties, ademoefeningen en meer. Alle video’s duren niet langer dan 10 minuten en de opdrachten en ademoefeningen zijn makkelijk toepasbaar. Allemaal gaan ze je helpen naar een rustige ademhaling.

Hoelang en waar kan ik de cursus kijken?

De cursus kan nu gelijk beginnen: na aankoop krijg je gelijk je inlog voor het cursusplatform. Op eigen tijd en tempo is deze cursus altijd toegankelijk.

Voor wie is de cursus?
De cursus is wat voor jou als je last hebt van (chronische) hyperventilatie klachten, een snelle ademhaling, vage klachten zoals: duizeligheid, tintelingen in je arm/mond, een druk op je borst, een gejaagd gevoel of als je interesse hebt in de adem en wilt weten wat een goede ademhaling is voor meer rust in het dagelijks leven. De adem is een grote reis van bewustwording, als je het leuk vindt om jezelf te ontwikkelen dan is deze cursus sowieso wat voor jou.
Wat als ik de cursus niks vind?
Van de 1000+ mensen die ik heb mogen coachen heb ik nog niemand gehad die er niet minimaal 3 geweldige tips uit heeft gehaald. Dus ik durf met liefde te beloven dat als je het niks vindt, je je geld terug krijgt. Stuur mij hiervoor een mail binnen 14 dagen nadat je de cursus hebt gekocht, met als voorwaarde dat je alle video’s hebt bekeken. Zo maakt het de aankoop van de cursus helemaal risico-vrij en ben ik er toch van overtuigd dat je de cursus geweldig gaat vinden 🙂
Wat kost de cursus?

Het is de goedkoopste ooit, want het is de eerste keer dat ik hem geef. Ik houd altijd van een instapprijs bij het lanceren. Je betaalt nu maar 147 euro inclusief btw. Als werknemer kun je de cursus vaak laten vergoeden door je werkgever en als ondernemer (coach, therapeut) kun je hem aftrekken van je winst.

Wat zijn de datums en de live sessies?

Je hebt toegang om bij de live (adem)meditaties & Q&A’s aanwezig te zijn. Zie het als een ‘ticket’ die je er bij krijgt als je voor 10 juni deze cursus koopt. De live sessies zijn op: 11 juni, 25 juni en 9 juli van 19:30 tot +- 21:00. Kun je er niet live bij zijn? Dan is dit geen probleem en geen reden om de cursus niet te kopen (😉), want de sessies worden in de online leeromgeving gezet. Je kan ze dus altijd terug kijken op het voor jouw gewenste moment. Een goede start en boost van je cursus.

Vond je het niks? 100% geld terug

Van de 1000+ mensen die ik heb mogen coachen heb ik nog niemand gehad die er niet minimaal 3 geweldige tips uit heeft gehaald. Dus ik durf met liefde te beloven dat als je het niks vindt, je je geld terug krijgt. Stuur mij hiervoor een mail binnen 14 dagen nadat je de cursus hebt gekocht, met als voorwaarde dat je alle video’s hebt bekeken. Zo maakt het de aankoop van de cursus helemaal risico-vrij en ben ik er toch van overtuigd dat je de cursus geweldig gaat vinden 🙂

satisfaction guarantee