YES! Jij hebt de cursus aangeschaft 

Fantastisch dat je deze stap hebt gemaakt!

 

Zojuist heb jij de cursus: voorgoed af van (chronische) hyperventilatie in 7 weken aangeschaft. Te gek dat je deze investering in jezelf hebt gedaan! Gefeliciteerd!

Het is de BESTE beslissing die ik ooit heb genomen: leren over de kracht van ademhaling. Ik heb er onwijs veel plezier aan, het heeft mij geholpen om van mijn eigen klachten af te komen en ik weet zeker dat ook jij er geen spijt van gaat krijgen. Ademoefeningen zijn niet meer weg te denken anno nu, en de belangstelling wordt als maar meer. En vandaag heb je de eerste stap gezet om er ZELF mee aan de slag te gaan.

 

Je gaat verschillende mailtjes ontvangen van mij.

Het kan even duren voordat je alle mailtjes gekregen hebt. Check ook even je spam als je ze niet hebt:

🍀 Een bevestigingsmail van Kennis.shop met de factuur

🍀
De inloggegevens voor de online leeromgeving. Deze cursus staat in Huddle. Heb je al een eerder een cursus via Huddle gevolgd bij iemand anders? Dan heb je al een account in Huddle met jouw emailadres. Deze cursus wordt dan automatisch toegevoegd. Je kunt dan inloggen met dit mailadres en jouw wachtwoord.
Heb je nog niet eerder een cursus via Huddle gevolgd? Dan ontvang je een mail vanuit Huddle met de inloggegevens.

Inloggen in Huddle kan via:
https://merithhuizing.thehuddle.nl

🍀
 Je ontvangt een mail van mij met informatie over de live dagen

Als je de inloggegevens hebt ontvangen van Huddle kun je vanaf NU zelf inloggen op de cursusomgeving. Daar kun je de hele cursus alvast vinden. Dus ga aan de slag!

Veel liefs,
Merith