Leer wat je eigenlijk als vrouw op school had moeten leren

Een 7 maanden programma waarin jij dingen leert die je eigenlijk als vrouw op school had moeten leren. Ademsessies, rituelen, masterclasses die aansluiten op de huidige maatschappij en jouw vrouwelijke lichaam.

Hoe geef je grenzen aan?

Hoe zorg je voor gezonde relaties?

Hoe zorg je goed voor jezelf?

Hoe krijg je een fijne menstruatie cyclus?

Hoe leer je te luisteren naar je lichaam?

Hoe leer je goed te communiceren?

Dit, en meer leer je van professionals in hun vakgebied.

Doe je mee? 🌹

Merith-Huizing-ademcoaching

Wat houdt het programma in?

 

✓  7 maanden lang
✓  6 ademcirkels (elke maand 1 – behalve in augustus)
✓  krijg les van Merith en haar 4 gastsprekers
✓  maximaal 6 vrouwen
✓  toegang tot de besloten Whatsapp-community
✓  jouw investering: 66 euro per maand of 444 euro inclusief btw in 1x.

‘3 kernwaarden van dit programma: diepgang, verbinding en inspiratie’

6 ademcirkels van mei t/m november (elke maand 1, behalve augustus ivm vakantie)

Elke keer een ander thema: zelfliefde, balans vinden, vrouwelijke energie en zachtheid, vertrouwen in jezelf en vertrouwen op je gevoel, rust in je hoofd en je lichaam, vertrouwen op je intuïtie

Alle cirkels zijn van 19:00 t/m 21:30 op woensdagavond in Dedemsvaart

Datums: 10 mei, 14 juni, 12 juli, 6 sept, 4 okt, 1 nov

Naast de ademcirkels krijg je verschillende bonussen:

Bonus 1:

🙏🏼Yvonne van Haasdregt – les over hormonen. Van uitgeblust naar meer energie. Welke voeding is goed en wat kun je nog meer doen om je hormonen in balans te krijgen?

🙏🏼 Heleen Ytsma – NLP (neuro linquistisch programmeren). Het ontdekken gebruiken en veranderen van onbewuste patronen in het brein. Voor meer focus en rust.

🙏🏼 Carlijn Joosten – seksuologie. Hoe zorgen wij als vrouwen voor fijne seks? Hoe werkt ons vrouwelijke lichaam hier in? En wat kan ons ondersteunen?

🙏🏼 Josien van Putten – Kunnen we het clichébeeld hoe een relatie er uit ‘moet’ zien doorbreken? En wat is helpend voor goede en gezonde relatie?

 

Bonus 2:

Wekelijks krijg je meditaties, ademoefeningen en inspiratie in de community.

 

Bonus 3:

Je eigen vrouwencirkel. Jouw eigen community met gelijkgestemde vrouwen.

 

Merith-Huizing-adem

‘Stevigheid, daadkracht en vertrouwen ervaren.’

Herken je dit ook?

✓ Jij wilt eigenlijk ‘buiten de gebaande paden gaan’ en ‘buiten het reguliere boekje’ leven. Maar jij ervaart sociale druk vanuit de maatschappij en jouw persoonlijke omgeving. De zin: ‘Wat zouden anderen hier van vinden??!’, spookt dagelijks door je hoofd. Hierdoor kies je er tot op heden voor om toch in je veilige huidige situatie te blijven. Met als gevolg dat er toch iets aan je blijft knagen. Grr..

✓ Je voelt je een vreemde eend in de bijt in deze wereld. Jij hebt interesses die jouw vriendinnen niet hebben. Jij zoekt diepgang, verbinding en inspiratie, terwijl je vriendinnen je aankijken van; WAAR heb jij het over!? Hierdoor heb je vaak het gevoel dat je er alleen voor staat, dat niemand je begrijpt en dat je ‘anders’ bent. Je mist gelijkgestemde vrouwen en voelt je vaak niet begrepen.

✓ Jij geeft vaak heel veel in relaties. Jij bent iemand die het heel graag goed wil doen en het ook anderen naar de zin wilt maken. Je voelt je vaak verantwoordelijk voor het gevoel van de ander. Dit kost jou echter veel energie en dit merk je vaak pas achteraf als je moe bent en ‘wanneer het eigenlijk te laat is’. Het geven aan de ander gaat nu nog vaak ten koste van jezelf. Je bent dan moe, uitgeput en moet echt wel even bijkomen..

Je bent bang om een verkeerde keuze te maken, waarna je ‘niet meer terug kan’ – dit zou voor jou echt een bad case scenerio zijn. ‘Ga ik toch op zoek naar ander werk? Of blijf ik bij wat ik nu doe?’ – ‘Blijf ik wel in deze relatie of niet?’ Door deze gedachten blijf je in je huidige situatie staan waar je nu staat en ervaar je meer angst als vertrouwen. Je ervaart daardoor geen voortuitgang in je ontwikkeling en je hebt het gevoel dat je stil staat. Keuzes maken ervaar je als ‘zeer lastig’, maar tegelijkertijd ervaar je ook FOMO. – HELP!

Je ervaart dat je het lastig vind om balans te vinden. Wanneer neem je je eigen ruimte in en wanneer ben je er voor de ander? Eigenlijk wil je alles perfect doen; eten, slapen, sporten en een sociaal leven onderhouden. Maar doordat je dit perfect wil doen merk je dat je juist minder energie hebt en er tegenop ziet. So what to do?

✓ Jij mist een programma en community die diepgang, inspiratie en verbinding met elkaar combineert. Je bent op zoek naar informatie die jou echt verder kan helpen en waar je dingen van leert. Een programma die jou die dingen leert die je eigenlijk als vrouw op school had willen leren. ; hoe geef je grenzen aan? Hoe krijg je een fijne menstruatiecyclus? Hoe zorg je voor gezonde relaties? Hoe verwerk je emoties? Hoe leer je te luisteren naar je lichaam? Hoe leer je goed te communiceren?

Hoe fijn zou het zijn als je..

Stevigheid, daadkracht en vertrouwen zou ervaren. Dat jouw ideeën niet alleen bij ideeën blijven, maar dat je ze daadwerkelijk – eindelijk – een keer tot actie gaat brengen. Dat jij gaat doen wat je diep van binnen al een hele tijd voelt (ook al vind jij het f*cking spannend); die omscholing, die reis inplannen, je uitspreken naar die ene persoon (wat je al HEEL lang uitstelt), je omringen met gelijkgestemden, dit programma volgen, of iets anders wat helemaal bij jou past in dit moment. ZONDER je SCHULDIG te VOELEN naar de mensen om je heen.

Dat je niet alleen zelfverzekerd overkomt, maar je ook daadwerkelijk zo voelt. Dat je dichtbij jezelf kunt blijven en je dus niet weer laat ompraten door je moeder, partner, vriendinnen die je al regelmatig hebben verteld; ‘zou je dit wel doen?’. NEE. Nu jij wil het anders. Ook al vinden andere mensen iets van jou, jouw mening, jouw visie, jouw gedrag, dat jij daar voor durft te staan en deze mening gemakkelijk bij de ander kunt laten.

Je wilt leren hoe je kunt slagen in je leven, zonder jezelf te verliezen. Zowel in relaties als in je studie en/of werk.  Dat jij de dingen doet die je heel graag wilt, zonder jezelf er voor op te offeren en aan het eind van de rit met een halve burn-out thuis te zitten. NEE. Jij wilt energiek de dag beginnen en energiek de dag eindigen. Dat geven en nemen in balans is.

Je wilt balans (!) As simple as that. Dit betekent dat je een weg vind tussen geven en nemen. Dat je leert de signalen van je lichaam te herkennen, wanneer het teveel is en wanneer je nog energie over hebt. Wat vertelt jouw gevoel je? Wat betekenen lichamelijke klachten? Hoe werkt o.a. je menstruatie cyclus? En wat kun je hier mee? Dus hoe kun je dit vertalen naar het dagelijks leven. Bijvoorbeeld ‘hoe kun je keuzes maken vanuit je gevoel (intuïtie) i.p.v. je hoofd (over analyseren).

✓ En als kers op de taart: je omringen met gelijkgestemden vrouwen door wie jij je begrepen voelt. Dat je mag ervaren dat je het samen doet (en dus niet alleen!) en dat je elkaar mag inspireren en supporten. Jouw sisterhood groep!

Is dit jouw moment?

Wanneer is dit programma wat voor jou?

je neemt zelf verantwoordelijkheid voor je eigen (leer)proces. DIT is wat jij wilt en jij staat daar 100% achter. Ook al vind je het spannend.

 

jij wilt dingen leren die je eigenlijk al op school had willen leren. Oeroude wijsheden die iedere vrouw zou moeten weten.

 

als tijdens het lezen van deze pagina een kriebel in je buik voelt omdat je er mega enthousiast van wordt en niet kan wachten om samen aan de slag te gaan

Wanneer is dit niks voor jou?

Χ je ziet jezelf als een slachtoffer van alles wat jouzelf overkomt. Het leven is vooral heel zwaar en je kan hier ook niks aan veranderen. Het leven overkomt jou en daar over is de enige oplossing: klagen, zeiken en zeuren.

 

Χ je verwacht dat ik jouw kom redden van je probleem en dat ik het op los.

 

Χ je bent niet bereid om jezelf diep in de ogen aan te kijken en eerlijk te zijn naar jezelf

 

Χ Als je eerst de data van de live dagen wilt weten voordat je je inschrijft om zeker te weten dat je dan kunt. Niemand weet nu al zeker of dat je dan kunt, mogelijk heb je die dag wel migraine of geeft je beste vriendin een feest. Ik ga er vanuit dat als je er bij wilt zijn je het hoe dan ook kunt fixen.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook in termijnen betalen?

Zeker. Als je het bedrag in 1x betaald dan betaal je 444 euro incl btw. Het is ook een optie om in 7 termijnen te betalen. Dan betaal je 66 euro per termijn.

Ik vind het spannend om zo’n investering te doen.

Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en onbegrip omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent?

Heb je andere vragen?

Stuur mij gerust een berichtje op info@merithhuizing.nl

Ik help je met alle liefde verder.